SOLTRON szolárium

A D3 vitamin gyakorlatilag egyedül a napsugarak - UVB – által képződik. A D3 vitamin elősegíti, hogy a test az életfontosságú kalciumot kivonja az élelemből. A kalcium biztosítja a csontok stabilitását, nagyon fontos egyéb testfunkciók szempontjából is, mint pl. sejtosztódás, izomműködés, az idegek közötti információ-átvitel, és az anyagcsere.

Az ultraibolya sugárzásnak kiegyensúlyozó hatása van az idegrendszerre, pozitívan befolyásolja a vegetatív idegrendszert és a pszichikumot, általános jó közérzetet biztos.

A SOLTRON szolárium

A Soltron szoláriumok vendégterének hűtése "intelligens", mikroprocesszorral vezérelt. Automatikusan érzékeli a kabinhőmérsékletet és ennek megfelelően szabályozza a szolárium hűtését. 9 fokozatú testhűtő- és külön archűtő-ventilátor - állítható befújási iránnyal - áll a vendégek rendelkezésére. Külön klíma gondoskodik a levegő szabályozható hűtéséről. Az elektronikus meleg levegő visszavezetés segíti, hogy hideg időben is megfelelő legyen a kabinokban a hőmérséklet.

Szolgáltatások:
  • beépített öltöző kabin
  • 50 db 180 W-s cső
  • külön szabályozható testhűtő ventilátor
Milyen a bőröm, kell-e vigyáznom ?

A világos hajúak, kék szeműek mérsékelten képesek barnulni, bőrük fényérzékeny. Kevés időt tölthetnek napon, magas fényvédőfaktorral. A szoláriumban is rövid szoláriumozási időt válasszanak, soha ne lépjék át a 10 percet, de ezt is fokozatosan érjék el.

A kreol típus nem fényérzékeny. Bőre alapállapotban is sok melanint tartalmaz, melynek termelését irigylésre méltóan még fokozni is képes. Itt is fontos a józanság, a 15 - 16 perc szoláriumozási időt ne lépje át.

Akinek tejfehér, vörösödő, kelta típusú bőre, kék szeme, vörös vagy vöröses szőke haja van, annak ajánlatos a napozás vagy a szoláriumozás teljes kerülése, mert a bőre alig tud melanin pigmentet termelni. Használjon erős fényvédőt, és ne tartózkodjon direkt napfényen.

Szoláriumozás előtt használjunk tirozin-aminosav tartalmú szoláriumozás előtti kozmetikumot és magas A, C, E vitamin tartalmú szoláriumozás utáni kozmetikumot.

Belső fényvédelemként szedhetünk a szolárium kúránk alatt emelt dózisú C, E vitamint, béta-karotint.

Impresszum - Herkules Fitness Bt.

Telephely: 6726 Szeged, Rahói u. 6-8.
Telefon (főépület): +36-62-311-556
Mobil: 30/535-0400
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Partnereink

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Copyright © 2014 Marosfittpark.hu